0
Yükselen Burcun Koç Olması

yükselen burcu koç
Şayet yükselen koç burcu ise; kişiye hemen fark edilen hareketli ve enerjik bir yapı vermiştir. Fikirlerini hemen uygulamak isteyen bir kişiliktir. Ancak bu atlangoçluk, yükselen koç burcu olanlara önündeki engelleri görmemek gibi sakıncalar verebilir. Yükselen koç insanlar girdikleri bir toplumda hemen ilgi çeken ve dikkat uyandıran kişilerdir. Üstelik bu ilgi ve dikkat için herhangi bir şey yapmaları gerekmez. Her şey kendiliğinden oluverir. Yükselen koç burcu kişilerin kafa yapıları ve sürekli enerji dolu ve canlı olmaları kendilerini geliştirmekte çok önemli rol oynar. Hem parlak renkler ve son moda giysiler giymek hem de giyen kişiler sizi çeker. Yükselen koç burcu olan bir kimse için "Ben" çok önemlidir. Daima doğruyu"o" bilir. Yaptıkları ve düşündükleri daime doğrudur. Başkaları O'nun izinden yürümelidir! Her şeyde ve yerde ilk ve önde olmak isteyen, lider olma arzusuyla yanıp tutuşan biridir.

Yükselen koç burcu bir kişinin en başta gelen arzusu lider olmaktır. Bulunduğu şartlar içinde de önder olmayı çoğunlukla başarırlar. Evde, okulda ve işinde son derece aktif ve hareketli olan kimselerdir. Güçlü, çok aceleci ancak en az aceleci olduğu kadar da dikkatsiz biridir. İşlek zekası sayesinde pratik çözümlemeler yapar. Kısa sürede başarılı olması ve başarı için büyük çaba göstermesi, dikkatleri üzerine çeker. Hep önde olmak, ilgi çekmek ve dikkat çekici olmak arzusundadır. Ancak çok çabuk ilgilenirken çok da çabuk bıkan bir kişiliktir.

 Yükselen koç burcu düşündüklerini anında uygulamak isteyen bir kişiliğe bürünmenize sebep olur. Aksi takdirde bunun hükmünün hemen geçeceğine inanır. Aslında sürekli yenilik peşinden koşar. Ancak çok aceleci, sabırsız ve özensiz davranışları önemli noktaları kaçırmasına sebep olur. Yükselen koç burcu kendine söyleneni dinler gibi yapan ancak dinlemeyen bir kişidir. Başkaları O'na ne derse desin arkasını döndüğü anda kendi fikirlerini uygular.

Çok canlı bir yapıya sahiptir. Neşeli hayat dolu ve oldukça cömerttir. Spor yapmayı çok sever, hareket O'nun vazgeçilmezleri arasındadır. Bedensel olarak hareketli olmak O'nun için fikirlerden daha kıymetli bir şeydir. Hastalıktan hoşlanmayan ve hasta olsa dahi bunu kabullenmeyen bir yapıya sahiptir.

Çok çabuk öfkelenmek ve düşünmeden tepki göstermek bir yükselen koç insanının doğasında vardır. Her an kavga etmeye hazır bekler. Ancak kinci biri değildir. Çok cesur bir kişiliğe sahip olmanız başkaları için güç ve cesaret verici olsa da her zaman "ben" demenin insanları bıktırır.

Yükselen koç aşkta tutkuyu ve kıskançlığı temsil eder. Eğer aradığınız kişi bulursanız; sadık, anlayışlı ve çok sevecen bir eş olabilirsiniz. Size sevilmenin verdiği motivasyonu başka hiç bir şey veremez. Halk diliyle kazak erkek denilince akla ilk gelenlerdensiniz. Maceracı bir yapınız var. Riskler adeta sizi çeker. Birileriyle rekabet etmek ve yarışmak sizin işinizdir,

Çok endişeli biridir. Bazen bu endişe ve korkuları, aşırı boyutlarda olabilir. Özellikle hayatın son bulacağını bilmekten çok korkar. Ama bunu belli etmemek için elinden geleni yapar.

Bu yükselen koç buru, kişiye orta boylu veya biraz uzunca bir yapı verir. Atletik beden ve geniş omuzların hemen göze çarptığı, uzunca ve kare yüzlü kimselerdir. Saçları genelde kahverengi, orta ve kalın telli olan bu kişilerin, gözleri ve bakışları çok etkilidir. Kolları ve bacakları çok güçlüdür. Çoğunlukla yüzünde bir yara izi veya ben lekesi taşırlar.

Yorum Gönder

 
Üst
seo