0
Koç Burcu Erkeği Genel Özellikleri (21 Mart - 19 Nisan)

koç burcu erkeği genel özellikleri
Koç burcu erkeği kendine güvenen, hareketli ve enerjik yapısıyla toplum içinde kolayca fark edilir. Otoriterdir ve otorite kurarak üstün olmaktan keyif alır. Aşırı dik başlıdır ve hata yaptığında dahi bunu kabullenmek istemez. Çoğunlukla bencil davranışlar sergiler.

Koç burcu erkeği özgürlüğüne fazlasıyla düşkünlüğü ile tanınır. Dostları ve arkadaşları için yapmayacağı şey yoktur desek hiç de yalan olmaz. İnsanlara yardım etmeyi ve onların sorunlarını paylaşmayı sever. Cömerttir ve maddi anlamda da özgür olmaktan zevk alır. Kendi işini kurmak ve yürütmek onlar için çok daha cazip bir fikirdir. Başkalarından emir almaktan hoşlanmazlar. Bu sebeple çoğu kendi işini kurmayı tercih eder.

Koç burcu erkeği incindiği zaman oldukça kırıcı bir yapıya bürünür ve sözünü asla sakınmaz. Tenkitçidir, karşısındakini çok sert bir dille eleştirebilir. Ev hayatına ve ailesine oldukça düşkündür, fakat ev dışarıdaki hayatını da fazlasıyla sever. Bu onun yerinde duramayan hareketli yapısından kaynaklanmaktadır. Daima kendini evinde huzurlu ve rahat hissetmek ister. Ancak dışarıda yaşadığı hayattan da zevk almaktadır.

Yorum Gönder

 
Üst
seo