0
Koç Burcu Kadını Genel Özellikleri (21 Mart - 19 Nisan arasında doğanlar)

koç burcu kadını genel özellikleri
Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla hemen dikkatinizi çekecektir. Oldukça güler yüzlü ve esprilidir. Alımlı, atletik yapılı ve narindir bir görüşü vardır. Eleştirmeyi çok sever bu sebeple hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir, çekinmez. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çekici bir özelliği vardır.

Koç kadını iş hayatında oldukça hırslı ve idealist bir kadındır. Aklına koyduğu şeyi mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerleyen bir yapıya sahiptir. Çok çalışkandır ve zamanı kullanmayı iyi bilir. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde insanların yanında olmaktan keyif aldığı ve ortamlarda aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendisiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve gereğinden fazla fedakardır.

Oldukça hassas ve duygusal yapılı olduğu için olumsuz değerlendirmeler onu fazlasıyla kırar. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçiliği ön plandadır.

Sürekli hareketli olmayı seven koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktiviteler de bulunmaya çalışır. Spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten büyük keyif alır.

Yorum Gönder

 
Üst
seo