0
Koç Burcu Kariyer Gelişimi

koç burcu kariyer gelişimi
Koç burcu insanları günlük hayatta ve iş hayatında rekabeti ve oyun oynamayı seven tiplerdir. Kaybetmekten nefret ettikleri için, genelde kazanan olmak yolunda ilerlemeye çalışırlar. Rekabete girdiklerinde tam gaz ileri atılırlar.
Koç liderlik özelliği taşıdığından mesleğinde ilerlemek, üst seviyelere ulaşmak için elinden geleni yapar, bu konuda çok azimlidir. Alt pozisyonlarda da kendisine verilen inisiyatifi sonuna kadar kullanmaktan, hatta kimi zaman kuralları değiştirmekten hiç çekinmez. Ateş elemetinden olan Koç, dolu bir silah gibi her an mücadeleye hazır beklemektedir.

Diplomasiden uzak ve egoist bir yapısı olmasına rağmen, Koç etrafındaki insanların motivasyonlarıyla ve performanslarıyla da yakından ilgilenir. Etrafındakilerin başarısının kendisine başarı getireceğinin bilincindedir. Etrafındaki herkesi harekete geçirebilmek için elinden geleni yapmaktan çekinmez. Macerayı ve hareketi seven Koç için, rutin işler, uzun toplantılar oldukça sıkıcı ve keyifsiz şeylerdir. Önündeki projeye "hemen" başlamak, ve diğerine "hemen" geçmek için sabırsızlanıp durur. Çok uzun yıllar çalışmaya eğilimi olan Koç, emekliliğini çok geç ister ve yeni projelerde, girişimlerde kuralları kendi koyarak, ilgisini canlı tutmaya devam eder. Koç'un ofisi başarı belgelerini, kupalarını ve şiltlerini sergilediği bir müze gibidir. Sporculuk, askerlik, cerrahlık, spor eğitmenliği, brokerlık, polislik, mühendislik, diş doktorluğu, ve kasaplık Koç için en uygun mesleklerdir. Ancak hangi sektörde olursa olsun, Koç doğal girişim yeteneği ve liderlik özellikleri ile yöneticilik basamaklarına kolayca erişir. Bir çok kişinin hayalini süsleyen noktalara azmi sayesinde kolayca gelir

Yorum Gönder

 
Üst
seo